BABYMOON IN KOREA: PETITE FRANCE

Korean vehreä luonto + ranskalaistyylinen idyllinen pikkukylä on vastustamaton combo. Vain reilun tunnin ajomatkan päässä Soulista sijaitsee suloinen kulttuurikylä Petite France. Kyseessä on maaseudulla järven rannassa oleva turistinähtävyys, jota kutsutaan myös lisänimellä Pikku Prinssi- teemakylä. Kylässä on noin 200 henkilön majoituskapasiteetti, joten innokkaimmat voivat myös yöpyä yön tai pari ja tutkia muutkin lähellä olevat nähtävyydet.




Itse kylä oli nopeasti kurkattu läpi, mutta upeat maisemat, esitykset ja korealainen ruoka houkuttelivat jäämään useammaksi tunniksi. Kylä suorastaan huokui sellaista ajatonta seesteyttä. Maalaismiljöössä mieli lepäsi ja jäätiin seuraamaan mm. nukketeatteria ja pantomiimiesitystä. Korealaisten tv-sarjojen faneille Petite France on ehdoton must see -paikka, sillä kylä on toiminut kuvauslokaationa lukemattomille sarjoille. Suosittelen kuitenkin kohteena kylää ihan kaikille, sillä se on ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen jos ikinä sinne päin maailmaa on menossa! :)















Meitsi on nyt mammalomalla, joten pian näiden matkapostauksien joukkoon sujahtaa myös postaus mun baby showereista ja Nurrelle tekemäni isyyspakkauksen sisällöstä :) ps. bongaa tuosta järvimaisemakuvasta photobombin tehnyt lintu :P

<<< BABYMOON IN KOREA: SOULIN PIMEÄ PUOLI - KUMMITUKSIA JA KAUHUTARINOITA

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti