LOOK FANTASTIC 10/2016 - PAMPER

Lokakuun boksin avatessani odotin ylellisiä pakkauksia ja upean tuoksuisia tuotteita - hemmottelua kaikille aisteille "hemmottelu"-teeman mukaisesti. Ehkä jopa selektiivisiä sarjoja. Avatessani boksin petyin kuitenkin tosi pahasti, koska mikään merkki ei ollut ennalta tuttu ja melkein kaikki tuotteet ehkä yhtä lukuunottamatta näyttivät tosi basic apteekki- ja markettikamalta. Onneksi ulkonäkö voi kuitenkin pettää! Let's check it out!!



MIO
Liquid Yoga Restorative Bath Soak 

Okei...luulin ensin tuotetta joksikin IHAN muuksi ja pikkasen kohotin kulmia sille, että LF todella oli ajatellut kaikkia aisteja. Mutta hei oikeasti kun tuotteen nimi on Liquid Yoga ja pullon etuosasta löytyy varoitus "voi aiheuttaa rentoutuneisuutta ja onnellisuutta" ... niin KYLPYNESTE ei nyt ihan ensimmäisenä tullut mieleen! :P

Mutta kun päästään tämän asian yli niin tuote on oikeasti aika mielenkiintoinen, sillä se ei ole aivan tavallinen kylpyneste. Liquid Yoga sisältää luonnonuutteiden lisäksi magnesiumia ja lupaa rentouttaa mielen ja kipeät lihakset. Täydellinen kylpyneste salilla käynnin jälkeisille "ankkakävely" päiville! Ihanan raikas minttuinen tuoksu. Tykkään! Unikin tuli ehkä paremmin tämän jälkeen tai sitten se oli sattumaa. Pitääpä ostaa lisää :) Mitään maagista kivunpoistoa ei kannata odottaa, mutta allekirjoitan sen, että oli normaalia rentouttavampi kylpykokemus kaikin puolin.



ALTERNA
Caviar Moisture Intense Oil Créme Pre-Shampoo Treatment ½

No nyt! Sitä mun odottamaa nenun hellimistä, nimittäin tässä on tosi ihana tuoksu! Pikkasen mua häiritsi, että satuin juuri ostamaan pyykinhuuhteluaineen joka tuoksuu samalta, mutta en antanut sen häiritä paria sekuntia enempää. 

Tehohoito ennen shampoo pesua... en ole tainnut tällaiseen törmätä edes silloin kun tein kampaajan töitä. Tuote levitetään kuiviin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 5-15 minuuttia ja huuhdellaan pois. Tämän jälkeen pestään normaalisti hiukset shampoolla ja hoitoaineella. Kaviaariuutetta sisältävä "esihoito" antaa kosteutta ja sileyttä kuiville hiuksille. Mun logiikkaan ei sinänsä käy minkäälaiset ennen shampoopesua tehtävät hiuspituuden hoidot, koska shampoon tensidit kuitenkin pesevät hiuksen pinnalta kaiken ylimääräisen pois, mutta tätä käytettyäni hiukset tuntuivat kyllä sileämmiltä pesun jälkeen. Ehkä jopa vähän sellaisilta painavemmilta. Suurin ero oli kuitenkin siinä, ettei hiukset jääneet yhtään sähköisiksi mikä oli itselle se paras juttu tuoksun lisäksi.



MURAD
Intensive -C Radiance Peel  ½

C-vitamiinikuorinta oli rakkautta ensi levityksellä ja eikä ihme sillä C-vitamiinin lisäksi tuotteesta löytyy kaoliinia (tuttu ainesosa tästä postauksesta), glykolihappoa, sinkkiä, betaiinia (antioksidantti), hyalyronihappoa ja liuta erilaisia hedelmäuutteita. Kuorinta lupaa kirkastaa ihon hetkessä ja sen se todella tekee.

Voidemainen kuorinta hierotaan kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Aluksi saattaa tuntua pientä kihelmöintiä tai jopa kevyttä kirvelyä, mutta se onneksi katoaa nopeasti. Ihon sävy tasoittui aika radikaalisti, koska tuote itseasiassa hetkellisesti "vaalensi" koko naaman :P En nyt tarkoita kuitenkaan ihan sellaista täydellistä ihonsävyn muuttumista, mutta mielestäni asteen hetkellinen "vaalentuminen" oli havaittavissa. Ihonsävy oli seuraavana päivänä palautunut "normaaliksi", mutta ihonsävyn tasaisuus oli jäänyt. Vaalensi kivasti myös vanhoja aknearpia :)




OSKIA
Renaissance Mask  

HOLY GRAIL ALERT! Palkintoja niittänyt naamio, joka sisältää hedelmähappoa passionhedelmästä, greipistä ja sitruunasta, entsyymejä papaijasta ja AHA- happoa viinirypäleestä. Kuorii hellästi, suojaa ihoa ja jättää ihon säteileväksi. En tiedä edes mistä aloittaa, mutta kerrottakoon ensimmäiseksi, että tässä on ehdottomasti parhain tuoksu! Todella pehmeä ja ylellinen ruusuntuoksu - ei ollenkaan sellanen halvan oloinen, pistävä ja päällehyökkäävä. 

Naamion koostumus on todella jännä - sellainen paksu ja pehmeä, ehkä jopa vähän vahamainen, mutta silti puuterisen "kuiva"! Naamiossa on kaksi vaihetta: sitä hierotaan ensin parin sekunnin ajan kuivalle puhtaalle iholle, jonka aikana tuote muuttuu valkoiseksi iholla. Annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia. Juuri ennen huuhtomista kasvot kostutetaan ja naamiota hierotaan jälleen hetki ennen kuin se huuhdotaan kokonaan pois. 

Mulla ei itseasiassa muuttunut tämä naamio ollenkaan valkoiseksi ja iho vaan imaisi kaiken pinnan jäädessä pehmeäksi ja kuivaksi. Oli kuin tuotetta ei olisi ollutkaan :P Tajusin laittaneeni liian vähän ja toisella kertaa tämä onnistui jo.

Holy grail tuotteen tästä tekee se, että näkyvän tulokseen saa samantien! Iho jää samettisen pehmeäksi ja ihonväri tasoittuu ihan silmissä! Piti ihan kaksi kertaa katsoa peiliin! :D Tämä lähtee heti tilaukseen. Täydellinen naamio käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa tai jopa ihan just ennen meikkaamista. Jättää tosi kivan "meikkipohjan".



POLÁAR
The Genuine Lapland Cream Lip Balm ½

The genuine Lapland Cream?? o.O En nyt ihan varma ole mikä varsinaisesti tuon nimikkeen tuotteelle antaa kun brändillä ei sinänsä ole Suomen kanssa mitään tekemistä. Pikkanen ylläri kuitenkin tällasessa semi kansainvälisessä boksissa löytää tuote, jota mainostetaan"Lapland" -nimikkeellä! 

Mutta nyt itse huulivoiteeseen, joka oli siis ihan totaalinen let down. Ei sisällä hajusteita, alkoholia, parabeenejä eikä väriaineita, mikä on ihan jees jos on tosi herkät ja arat huulet. Suuhun joutuessaan tämä kuitenkin maistuu päivävoiteelta mikä ei ole ollenkaan hyvä juttu. Koostumus on kirkasta ja melko paksua voidetta mikä vaikuttaa lupaavalta. Vartin päästä kuitenkin tuntuu, että pitäisi laittaa lisää. En siis tiedä mihin tämä voide oikein haihtuu, mutta ei nyt ollut kyllä mun juttu ollenkaan. Ainoa plussa siitä, ettei tosiaan kirvellyt kuivillakaan huulilla ja huulet jäivät kivan pehmeiksi.



LAURA GELLER
Pout Perfection Waterproof #Cabernet  ½

En ole yhtään huultenrajauskynä- ihminen ja koitan aina käyttää sellaisia kevyempiä värillisiä huulivoiteita ja kiiltoja mihin ei rajausta tarvita. Mun rajailun innokkuuteenhan ei tietenkään vaikuta se fakta, että huulteni kaaret on ihan eri paria. Aina silloin tällöin tulee kuitenkin kynää heiluteltua ja kyllähän tämä mattainen kiva marjapuuron sävyinen rajauskynä on aika ihana! 

Mattaiset huultenrajauskynät on minusta parhaita, mutta niiden ongelmana on yleensä se, että ne liukuu huulilla tosi huonosti. Tässä sitä ongelmaa ei kuitenkaan tunnu olevan! Todella hyvä kesto huulilla joten voin todeta sen olevan myös vedenkestävä! Me like!









Eli vaikka alkuun olinkin pessimistinen, niin kyllähän tämä boksi lemppareihin meni! ♥ 

2 kommenttia :

  1. Kuulostaapa tuo naamio hyvältä tuotteelta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli aivan ihana! Meni jo koko purkki, mutta pitää kyllä tilata lisää asap! :D

      Poista