SIA SHINED LIKE A DIAMOND @ FLOW FESTIVAL 2016 + ARVONNAN VOITTAJA

Sain kolmen päivän liput Flow festareille, mutta koska Nurre ei "jaksanut lähteä" ja itsekin pääsin vasta sunnuntaina paikanpäälle sai Maitsu lähteä mun mukaan tsekkaamaan sunnuntain tarjontaa. Olisin ihan hirveästi halunnut nähdä Alman, mutta olin vielä töissä siihen aikaan, joten no can do :/ Istuttiin hetki sadetta paossa jonkun rakennuksen sisäänkäynnin portailla ja kerroin Maitsulle miten mun duunikaveri oli saanut itselleen ihan tsägällä viime tinkaan lipun sunnuntaille...ja oikeesti miten voi sattua, että just sillä hetkelle kyseinen duunikaveri bongaa meidät portailta! :D Aika hyvä tuuri täytyi olla kun porukkaa oli ihan hemmetisti :D Oltiin hetki kolmistaan, kunnes mun piti saada lettuja ja päädyttiin Maitsun kanssa jonottelemaan kojulle duunikaverin lähtiessä etsimään kavereitaan. Letun sijasta päädyin kuitenkin avocado-falafel wrappiin...omnom!

Psst! Sori kuvat tällä kertaa vähän kynnykkä-laatua, koska kamera ei ollut mukana.







Kuunneltiin päälavalla sellasta tummaa miestä jonka nimeä en muista (kertokaa joku niin lisään sen :D), mutta tyyppi oli oikeesti aika hyvä. Oltiin Maitsun kanssa molemmat yllättyneitä miten paljon tykättiin tyypin biiseistä jotka pääasiassa oli räppiä, mutta joukkoon mahtui myös pikkasen jazzahteleviakin kappaleita.

Illan tähti oli kuitenkin tietysti SIA!! Siis omfg ton naisen ääni on jotain niin upeeta, ettei se voi olla tästä maailmasta! Yhtään liioittelematta en ole livenä koskaan kuullut mitään niin upeaa...kylmät väreet meni koko ajan. Tuttuun tapaansa Sia piiloutui jälleen ihmisten katseilta peruukkinsa alle ja koska hän ei todella nähnyt mitään piti häntä taluttaa käsikynkkää lavalla paikkaa vaihdettaessa xD Sian jäädessa taka-alalle tulkitsi tähden kappaleita upeilla sydäntä raastavilla koreografioilla mm. Maddie Ziegler (Dance Moms tv-sarjasta) sekä Kristen Wiig (päätähti uusimmasta Ghost Busters -elokuvasta). Sia esitti mm. kappaleet Cheap Thrills, Alive, Elastic Heart, Chandelier ja Diamond (Sian Rihannalle tekemä kappale).





(arggh, tietääkö kukaan miten nuo instagram- upotukset saa keskitettyä? -_-')


JA HEI SE ARVONNAN VOITTAJA!! :D

Korealaisen kauneudenhoitopaketin arvontaan tuli reilun viikon aikana yhteensä 42 arpaa ja perinteiseen tapaan suoritin arvonnan random name picker työkalulla :) Voittajalle ilmoitettu sähköpostilla :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti