BCN DAY 3 - CHILLAUSTA ALTAALLA & JAPANILAIS-BRASILIALAINEN FUUSIOKEITTIÖ

Jatketaanpa siitä mihin jäätiin, eli kolmantena päivänä oltiin nelistään liikkeellä vaikka aamu tosin meni tyttöjen kesken altaalla pulikoidessa. Tiedättekö ei tarvitse kahta kertaa miettiä mihin hotelliin mennään jos palataan Barcelonaan - toi kattoterassi oli vaan niin ihana.

Pojat lähti edeltä seikkailemaan kohti Ikibanaa johon oltiin tehty pöytävaraus. Me tytöt mentiin perästä altaalla chillailun jälkeen ja päätettiin urheina kävellä paahtavassa säässä ravintolalle asti. No eihän se nyt ihan niin mennyt kuin piti - jano tuli ja päätettiin ottaa vähän aikalisää matkan varrella olleen hotellin kattobaarissa xD Oltiin tyylikkäästi puoli tuntia myöhässä ja meidän miehet arveli, että oltiin eksytty kaupoille :P








Ikibanaan oltiin tosiaan tehty pöytävaraus jo ennen matkalle lähtöä - meidän oli nimittäin ihan pakko päästä kokeilemaan tän japanilais-brasilialaisen fuusiokeittiön antimia! Enkä todella pettynyt, vaikka Nurren mielestä meidän menu ei ollut hintansa väärti (olisko ollut jotain 39€). Jos oikein muistan saatiin kaksi alkupalaa, pääruokaa ja jälkiruokaa joten syömistä riitti! Mun lempparit oli tuossa ylemmässä kuvassa näkyvät pikku nigirit :)

ps. Kuvia katsellessa sitä tajuaa, että mehän syötiin pelkkää aasialaista ruokaa melkein koko reissun ajan xD

<<< BCN DAY 2 - BOAT PARTY & AURINGONLASKU 

BCN DAY 3 - KALOJA, GAUDÍA & KATUTAITEILIJOITA >>>

2 kommenttia :

  1. Aaaah en kestä. Haluun takas! :D ihania kuvia <3 toi sun drinkin imutuskuva <3

    VastaaPoista