LIVBOXISTA MEMEBOXIIN

Puolentoistavuoden ajan olette saaneet lukea mietteitäni Livboxin sisällöstä ja olenkin ollut kyseiseen boksiin ihan tyytyväinen. MUTTA olen nyt viime aikoina kaivannut kipeästi vaihtelua melko tuttuihin peruskosmetiikkaa edustaviin tuotteisiin joista Livbox yleensä koostuu. Kyselinkin teidän mietteitä blogin Facebook sivuilla LivBoxin vaihtamisesta Memeboxiin ja positiivisen vastaanoton saaneena ajattelin nyt ilmoittaa Livbox arvostelujen vaihtuvan tänä vuonna Memebox- arvosteluihin!



Tästä päästäänkin siihen, että mikä sitten on Memebox? Memebox on korealaista kosmetiikkaa sisältävä kauneusboksi, jossa on aina 4-7 täysikokoista tuotetta + lisänä vielä näytteitä. Hinta boksille postituskuluineen on noin 25,55-30,55€. Memeboxeja ilmestyy monta kertaa kuukaudessa eri teemoilla ja näin tilaaja voi tilata mieleisensä boksin! :)


>ps. Mun oli tarkoitus jo tällä viikolla julkaista ensimmäinen Meme- arvostelu, mutta en saanut sitä ihan vielä valmiiksi. Huomenna kuitenkin luvassa arvostelu mun ihka ekasta Memeboxista, jonka sisältö näkyykin jo kuvassa :)

Kollaasin kuvat: memebox


8 kommenttia :

  1. En malta odottaa sun mietteitä :D Mulle on yksi boksi matkalla taas kerran... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeii, mikäs boksi sulle on tulossa? Mulle lähti eilen Koreasta tulemaan Memen Cleanse Morning & Night boksi :D

      Poista
    2. En muista nimeä, mutta se yö-kosmetiikka mikälie XD

      Poista
    3. Joo mä tiedän sen! :D Mietin pitkään sen ja ton Cleanse boksin välillä ;D Kiva kuulla sitten sun mietteet yö-boksista kun se tulee :)

      Poista
  2. Memeboksi kuulostaa kivalta :) Nyt alkoi itseäkin tuo boksi niin houkuttelemaan, että en tiedä pitäisikö sitä sellainen tilata tännekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eka boksi tosiaan pulkassa ja kahta pukkaa Koreasta :P Toisen pitäisi tulla ihan näinä päivinä ja kolmas lähti matkaan vasta eilen eli tulee varmaan helmikuun puolella :) Suosittelen, todella kiva oli avata tätä boksia ja ihmetellä kaikkea uutta ja ihanaa ^_^

      Poista
  3. Harmittaa vieläkin, että en kerennyt tätä saamaan >:(

    Ja miulle on tulossa vielä yksi ystävänpäiväboxi, kun ne lopetti 10.2 toimituksen suomeen sekä moneen muuhunkin maahan, harmi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tosi harmi että lopettivat kansainväliset toimitukset :/ Multa tulossa vielä pari Memebox arvostelua, mutta olen miettinyt tilalle jotakin vastaavaa. Yksi potentiaalinen ehdokas Memen tilalle olisi Wishbox. Saa toki vinkata jos tulee mieleen muita ehdokkaita! :)

      Poista