COSTA DEL SOL DAY 4: VUORISTOKAUPUNKI RONDA

Blogissa on ollut jo viikon verran hiljaista, kun olen ollut kipeänä. Mulla on kurkunpääntulehdus levinnyt äänihuuliin ja kuumetta ollut joka ilta melkein 39 astetta. Tänään kuumetta oli kuitenkin enää himppasen vajaa 38 astetta, joten päätin raahautua ensimmäistä kertaa viiteen päivään koneelle asti. Mitään kertomisen arvoista ei sängyn pohjalta käsin ole tapahtunut, joten jatkan meidän Espanjan reissukertomusta :) ps.LivBox postausta tulossa heti kun kuume tippuu pois kuvioista ^_^

Neljäntenä päivänä lähdettiin jo aamupäivästä ajamaan kohti 750 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitsevaa vuoristokaupunki Rondaa. Tykkään vierailla erityisesti sellaisissa kaupungeissa, joilla on pitkä historia. Ronda onkin mielestäni todella kiehtova paikka juuri historiansa takia, sillä se on ollut aikanaan kelttien ja näiden jälkeen roomalaisten asuttama kaupunki. Upea 120 metriä syvä rotko jakaa kaupungin ja kaupunkia yhdistämään on rakennettu aivan mielettömän kaunis ja melko jylhän näköinen silta - Puente Neuvo.






Rondassa oli meneillään Feria, joten upeita pukuja, värikkäitä koristeita ja kiiltäväksi suittuja hevosia näkyi kaikkialla. Ihasteltiin kaupungin menoa lounaalta käsin, vaikkakin ravintolan ruoka oli ikävä kyllä ylihinnoiteltua, mautonta ja kuivaa. Huono ravintolakokemus ei onneksi jäänyt kauheasti harmittamaan, sillä maisemat ja kaupunki itsessään olivat kerrassaan upeat!

Rondaan pitää vielä joskus palata ajan kanssa sillä kaupungin kiertelyyn olisi voinut varata hyvin muutamankin päivän. Massut pullollaan lähdettiin ajamaan Rondasta alaspäin kohti Casaresin maalaismaisemia ja meitä siellä odottavia uljaita ratsuja ;)

<<< Costa del Sol DAY 3: Perhospuutarha & valkoinen kylä

Costa del Sol DAY 4: Ratsastusta Etelä-Espanjan maaseudulla >>>

 

4 kommenttia :

  1. Johan sua onkin kaipailtu :) voi itku, koita nyt parantua pian! Täällä toinen flunssainen, mut en mä nyt sentään noin kipeä ole. Mutta ihania, värikkäitä kuvia taas. Tulee niin matkakuume kun näitä lukee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :D ♥ Voih, no onpa sullakin sitten sitkeä flunssa, mutta onneksi jaksat olla positiivinen (se kiitollisuus- haaste sun blogissa on ihana). Matkakuumeillaan yhdessä - just kolme viikkoa sitten tultiin takaisin ja jo haluaisin uudelleen reissuun x)

      Poista
    2. Hih, kiva kun tykkäsit siitä haasteesta :) Jotenkin nyt ollut niin rankkaa ja tuntuu että oon vähän väliä huonolla tuulella, niin ehkä siitä saa sitä positiivisuutta lisää :) Voihan matkakuume, pääseköhän siitä ikinä eroon! :D

      Poista
    3. Hyvä idea, voi kun itsekin tajuaisi aina kaiken negatiivisuuden keskeltä kaivaa niitä positiivisia juttuja. Muutenkin mielestäni hyviä aiheita, odotan mielenkiinnolla mitä kirjoitat tuleviin kohtiin ^_^ Haha, ei taida ei - matkakuume tuntuu olevan ihan krooninen olotila ;D

      Poista