LIVBOX KESÄKUU 2014: IHONHOITOA PÄÄSTÄ VARPAISIIN

Aplodit LivBoxin tiimille tämän kuun boksista! Mielestäni erittäin hyvin mietitty kokonaisuus vartalon hoitoon + huulilakka kiva lisä vartalonhoitoon painottuvaan boksiin. Boksissa tuli myös 2kk ilmainen tutustuminen Viaplay palveluun.

Mun kesäkuun LivBox postaus on tosiaan myöhässä edellisessä postauksessa mainitsemistani syistä, mutta päätin silti tehdä tuotteista postauksen - parempi myöhään kun ei milloinkaan? :) Mutta tältä näyttää siis kesäkuun LivBox.


RIMMEL LONDON
Apocalips Lip Laquer #102 Nova

Huulilakka, jossa todella hyvä yhdistelmä huulipunan ja -kiillon parhaita puolia! Huulipunan tai paremminkin huulivärin (liptint) intensiivisyys + kesto ja huulikiillon levittyvyys ja kiilto. Ei suotta brittiläisten kauneusbloggaajien hypettämä!Fiksu puteli, joka "niistää" ylimääräiset huulilakat aplikaattorista. Nova oli sävynä tällaista kalpeaa ihoa vasten ihan loistava. Sävyjä on yhteensä 13 joista Suomessa saatavilla vain seitsemän. Erityisesti itseä kiinnostaisi sävyt Nude Eclipse ja Celestial, mutta ne eivät tietystikään kuulu Suomen valikoimaan. Pitää vissiin lähteä Lontoosta hakemaan ;)

Vinkki! Huulilakalla on mahdollista saada kaksi toisistaan poikkeavaa lopputulosta. Saat huulilakasta intensiivisen kiiltävän version levittämällä sitä reippaasti tai hillitymmän mattaisemman version laittamalla muutaman pienen pisaran huulilakkaa huulille ja levittämällä sen sormella.


INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Trisostearyl Citrate, Synthetic Fluorphlogopite, Ozokerite, Kaolin, Stearalkonium Hectorite, Calcium Aluminum Borosilicate, Propylene Carbonate, Phenoxyethanol, Silica, Parfum/Fragrance, Ascorbyl Phosphate, Serica (Silk Powder), Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Propylparben, Tocopherol, Ethylparben, Retinyl Palmitate, Tin Oxide, May Contain (+/-):, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), D&C Red No. 7 Calcium Lake (CI 15850), D&C Red No. 6 Barium Lake (CI 15850), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), FD&C Yellow No 5 Aluminum Lake (CI 19140), D&C Red 27 Aluminum Lake (CI 45410), D&C Red No. 33 Aluminum Lake (CI 17200), FD&C BLUE NO. 1 ALUMINUM LAKE (CI 42090), FD&C Yellow No. 6 Aluminum Lake (CI 15985), Carmine (CI 75470).


HANSAPLAST
Anti Callus 2in1 Peeling

Hellävarainen vuorisuolaa ja manteliöljyä sisältävä kuorinta & hoito jaloille. Ehkä paras 2in1 tuote mitä olen koskaan kokeillut. Vähän arvelutti miten tuo hoitavuus ja kuorinta toimii yhteen laitettuna, mutta tässä tuotteessa ne toimivat loistavasti. Tuote kuori hellävaraisesti ja teki mun todella kuivista sääristä erittäin kosteutetun oloiset ja iho tuntui jopa vähän vahamaiselta. En oikein tiedä mitä mieltä olin siitä vahamaisesta jälkifiiliksestä, mutta kaikenkaikkiaan loistotuote.

HUOM! Tuoteselosteessa varoitetaan liukastumisvaarasta eikä turhaan, vaikka alkuun ennen testaamista moiselle varoitukselle naureskelinkin :)


INCI: Sodium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Pumice, C18-36 Acid Triglyceride, Urea, Theobroma Cacao Seed Butter, Polyethylene, Cera Alba, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Stearyl Alcohol, BHT, Geraniol, Citronellol, Limonene, Parfum, Cl 42090.
 

NIVEA
In-Shower Body Milk for Dry Skin

Suihkugeelin jälkeen käytettävä poishuuhdeltava hoito vartalolle. Boksin sisältö jaksaa yllättää. En ole aikaisemmin ollut kovinkaan ihastunut Nivean tuotteisiin, mutta In-Shower Body Milk oli todella positiivinen yllätys, koska olen laiska rasvailija. Ajattelin aluksi, että voiko turhempaa tuotetta olla, mutta tämä on tosi kiva ja nopsa tapa kosteuttaa koko kroppa rasvauksen sijasta. Tässä tuotteessa oli vähän sama vahamainen jälkifiilis, kuin Hansaplastin kuorinnassa, mutta ihon kuivuttua tunne oli yllättävän miellyttävä ja pitkäkestoinen.In-Shower Body Milk voisi olla treenikassiin hyvä täydennys.


INCI: Aqua, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Carbomer, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Limonene, Linalool, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional,Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral.


NEUTROGENA
Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub ★½

Rakeellinen päivittäiseen käyttöön tarkoitettu ihon kiiltoa vähentävä ja huokosia supistava kuorinta kasvoille. Tykkään! Rakeelliset kuorinnat miellyttävät mua enemmän kuin entsyymikuorinnat ja olen kaivannut jotain jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettua kuorintaa, sillä käytän erilaisia naamioita noin 2-4 kertaa viikossa. Naamion alle tykkään kuoria ihon, sillä en halua haaskata hyviä uutteita kuolleeseen ihosolukkoon. Ihan selvästi auttoi ihoa pysymään pidempään mattaisena. Joku kiva tuoksu olisi kruunannut tuotteen, mutta lähes tuoksuton tuote on tietysti joillekin vain positiivinen juttu. Todennäköisesti ostan tämän normaalikokoisena LivBoxissa tulleen pikku tuubin käytettyäni.


INCI: Aqua, Cetyl Alcohol, PPG-15 Stearyl Ether, Polyethylene, Steareth-21, Salicylic Acid, Polysorbate 60, Cera Microcristallina, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Citrus Tangerina Extract, Menthyl Lactate, Myristyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, Potassium Cetyl, Phosphate, Xanthan Gum, Tocopherol, BHT, Parfum, CI 77289.


BIC
Soleil Bella Ihokarvanpoistohöylä★-

Ihan ok, aika perus ja ajaa asiansa, tosin höylä ei katkonut ihan niitä kaikista hennoimpia säärikarvoja. Varsiosa istui kivasti käteen.




ECOTOOLS
Ecopouf mini Sponge

Kierrätetyistä raaka-aineista tehty pesukukka peseytymiseen ja kuivaharjaukseen. Tosi pehmeä, mutta irrottaa jopa kuollutta ihosolukkoa pestessä. Kuivaharjausta en ole kukalla testannut. Mulla on yleensä aina kaksi pesukukkaa - toinen mulle ja toinen ammeelle ;)

Vinkki! Jos ei napannut ihon pesemiseen niin pesukukat on tosi hyviä ammeiden ja lavuaarien pesuun! Irrottavat lian ja rasvan tosi tehokkaasti ja kylpyveden saippuarajat ammeen seinämistä, terveisin neljän pesukukan onnellinen omistaja.





3 kommenttia :

  1. No niin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) mä tykkäsin siitä, että nyt tuli tällasia perus käyttötuotteita, jotka kaikki tulee ihan tarpeeseen. Paitsi se ihana huulilakka, jonka sain TAAS oranssin sävyssä! Livbox tiimi on vissiin päättänyt että mulle sopii oranssi x_x
    Jalkakuorinta oli tosi kiva, ja pesukukka oli mulla muutenkin pitkästä aikaa ostoslistalla :)
    Netflix-fanille Viaplay oli pettymys! Parhaista leffoista täytyy maksaa vielä erikseen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, peruskäyttötuotteita ei olekaan ihan vähän aikaan tullut koko boksin täydeltä :) Haha, sulla kun se kynsilakkakin tosiaan oli viime boksissa kans oranssi! Jos sun väri LivBox tiimin mielestä on oranssi niin mun on pinkki - oli kyse sitten kynsilakoista tai huulikiilloista :P

      Ai joutuu? Voi vitsi, mä en ole vielä sitä koittanutkaan ja on kyllä aika kökkö tuo lisärahastus siinä tapauksessa :(

      psst! Ihanaa reissua sulle! ;)

      Poista
    2. Ai niin ja unohdin kehua sitä naamakuorintaa, ihan paras. Joko ehdit tutkia mitä sellanen maksaa täydessä koossa?

      Joo uusimmat leffat näytti olevan vuokrattavissa! Olin ihan tyrmistynyt! Ja se koodi täytyy muuten käyttää tän kuun loppuun mennessä eli viimestään maanantaina.

      Meidän reissu oli ihana, ja Gdansk oli ihan huippu paikka tuollaselle kahden päivän pyrähdykselle, varsinkin kun rahaa ei ollut paljon käytettävissä. Ihanaa Lontoota sulle!!

      Poista