AITOJEN BB-VOITEIDEN OSTOPAIKAT + SYNTTÄRIARVONNAN VOITTAJA

Sain kyselyitä koskien arvonnassakin olleiden BB- voiteiden ostopaikkoja, joten näillä vinkeillä pitäisi ainakin päästä shoppailun makuun :)

YesStyle myy joitakin tuotteita kalliimmalla hinnalla esim.Dr. Jart+ BB-voiteet, mutta toisia taas paljonkin halvemmalla esim. Misshan BB-voiteet. Täällä on yleensä aina ilmainen toimitus yli 25$ tilauksille eikä muita kuluja tule. Erinomaisen laaja valikoima ja myynnissä on myös vaatteita, kenkiä ja asusteita kosmetiikan lisäksi. Myös kivoja kuoria iPhonelle ja suojakansia iPadille ^^

E-bay on oiva paikka aasialaisen kosmetiikan shoppailuun, mutta ikävä kyllä moni kauppias siellä myy feikkejä, joten kannattaa ostaa vain myyjiltä joilla asiakastyytyväisyys on lähes 100%. Postitusmaksut ja muut kulut riippuvat täysin myyjästä. Itse suosittelen mm.tätä myyjää.

Sasassa on hyvä laaja valikoima ja monet tuotteet myydään muita paikkoja edullisemmin. Myynnissä myös länsimaalaista kosmetiikkaa edullisesti. Kaikki paketit tulevat tullin kautta ja näin tilauksen kokonaissummasta postituskuluineen maksetaan tullille alv.24%.


ARVONNAN VOITTAJA

Synttäriarvonta saatiin päätökseen ja voittaja aidoille BB-voiteille on arvottu! Suoritin arvonnan numeroimalla arvat ilmoittautumisjärjestyksessä ja voittajanumeron valitsi puoluettomasti numerogeneraattori :)


Oikein mukavaa vappupäivää kaikille sateisesta säästä huolimatta! ^_^


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti