30-DAY CARDIO CHALLENGE - KEVEÄMMÄKSI KEVÄTTÄ KOHTI! ^_^

Huomenta! Helmikuun startatessa haastan kaikki kuukauden mittaiseen cardio- treeniin! Aikaisemman haasteen tapaan liikkeitä on vain neljä. Cardion tavoitteena on olla yhtäjaksoisesti liikkeessä eli taukoja ei pidetä. Ensimmäisenä päivänä liikkeet vievät aikaasi vain reilun minuutin ja haasteen viimeisenä päivänä 20 minuuttia.


Vähemmän haastetta? Voit jakaa haasteen pienempiin sarjoihin esim. viimeisenä päivänä teet kutakin liikettä tauotta 2,5min ja toistat saman uudelleen, jolloin saat 2 x 10min sarjaa. Ethän pidä taukoja sarjojen välissä! :)

Enemmän haastetta?  Lisähaastetta saat tekemällä useamman sarjan esim. ensimmäisenä päivänä voit tehdä vaikka viisi sarjaa putkeen ja viimeisen päivän tuplana eli 2 x 20min :) Välissä ei saa huilahtaa!

Onko innokkaita mukana (muitakin kuin minä :D)? 
Motivoituneimmat voivat tehdä samaan aikaan myös vatsalihastreeniä aikaisemmasta haasteesta ^_^






kuva & treeniohjelma: Jodi Higgs


4 kommenttia :

  1. Vatsalihastreeni on itselläni vielä menossa, olenkohan päivässä 18/30. Pitää katsoa, jos motivaatio riittäisi tähänkin. Inhoan vain yli kaiken haaraperushyppyjä :D Voi olla, että etsin jonkun toisen lihasryhmän treenattavaksi vatsojen jälkeen. On muuten kehittynyt vatsalihakset ihan huimasti jo parissa viikossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan on vatsalihastreeni hyvällä mallilla ja tosiaan kun olet jo yli puolenvälin niin tulokset tuntuu jo ihan varmasti! Joo noi haarahyppelyt ei muakaan ihan kauheasti jaksa innostaa, mutta aion tossa haasteen loppusuoralla pilkkoa niitä pienempiin sarjoihin :)

      Psst! Maaliskuun haasteessa treenaillaan käsiä ;)

      Poista
  2. Oliko siitä vatsistreenistä mitään hyötyä? itse sen aloitin mut kahden viikon jälkeen meillä oli muuttohässäkkä sun muuta niin se jäi... enkä oo saanut vielä aikaseks jatkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, kannattaa jatkaa! Aikamoisen tiukkaa teki itsellä loppuvaiheessa, mutta jaoin vikojen päivien liikkeet kahteen sarjaan, joiden välissä pidin minuutin tauon :D Oli vatsalihakset kyllä aika hellänä :P Itselle AB Challenge toimi hyvänä vatsalihasten herättelynä alkavalle salikaudelle. Huomasi kyllä, että aikamoiseen rapakuntoon ne olivatkin päässeet ^_^

      Poista