LIVBOX SYYSKUU 2013: UUSIA TUTTAVUUKSIA

Tykkään tosi paljon syyskuun boxista, etenkin hajuvedestä, hajustetusta vartalovoiteesta ja kasvosuihkeesta. Tuotteiden monipuolisuus on mielestäni yhtä hyvä kuin viime kuussakin (ellei parempikin), tosin tämän kuun paketin sisällöstä on ihmiset taas valittaneet. Itse en tällaista jatkuvaa narinaa ymmärrä, koska tilauksen voi aina katkaista jos ei tuotteet miellytä. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että kauneusprofiileja pitäisi hyödyntää tuotteita jaettaessa, mitä ei tällä hetkellä tapahdu kyllä ollenkaan.

Mutta siis lisää tällaisia boxeja joissa on ihonhoitotuotteita, tuoksuja ja meikkejä! :)



Peppy Galore
DIVA Toner for Sensitive Skin


Peppy Galore on mulle uusi tuttavuus ja olikin kiva löytää tällainen ruusuntuoksuinen helmi. Mielestäni toimii paremmin kasvosuihkeena, kuin kasvovetenä. Olen jotenkin addiktoitunut tähän tuotteeseen ja tätä tekisi mieli suihkaista kasvoille ja decolteelle vähän väliä. Ihana tuote, joka suihkutettunakin imeytyy nopeasti ihoon. Diva kasvovesi saisi minulta muuten kokonaiset viisi tähteä, mutta suihkuttaessani tätä kasvoille saa tuotteen tuoksu minut aina aivastelemaan.

Toisilla oli boxissa tämän tilalla Clarins Beauty Flash Balm.


INCI: vesi, rosa damascena (ruusuöljy), potassium sorbate, citric acid, citral*, eugenol*, geraniol*, citronellol*, farnesol*, linalool*, limonene*. *= esiintyy luonnostaan ruusussa.


Louis Widmer
Cleansing Milk


"Puhdistusmaito puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä. Se sopii hyvin jokapäiväiseen meikin poistamiseen.". Jep, ei ärsytä ihoa ei ja se onkin ainoa lupaus, jonka tämä tuote lunastaa. Putsaritestin perusteellä EI sovellu meikin poistamiseen! Tätä tuotetta voi käyttää kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheessa tai meikittömän ihon puhdistamiseen, mutta itse en käyttäisi siihenkään. Oikeasti huonoin kokeilemani putsari ikinä. Harmi, olisin niin halunnut pitää tästä. Annoin tämän työkaverille, joka ei käytä meikkiä ja omaa herkän ihon - hän kyllä piti tuotteesta.


Putsaritestissä Cleansing Milk puhdisti ainoastaan Lumenen aurinkopuuterin ja Estée Lauderin poskipunan. Cleasing Milk ei puhdistanut Acacin BB-voidetta, Cliniquen meikkivoidetta, Tony Molyn voidemaista poskipunaa tai Bourjoisin huulipunaa.

HUOM! Putsaritestin tuotteita en ole laittanut iholle normaalia enempää, vaan olen käyttänyt ihollani hyvin näkyviä mm. melko kirkkaita tai itselle liian tummia sävyjä, jotta näette paremmin mikä pesussa lähtee ja mikä ei :)

INCI: Aqua, Paraffinum Liquidum, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Glycerin, Methyl Glucose Sesquistearate, Prunus Dulcis, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Parfum, Allantoin, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Panthenol, Butylparaben, Ethylparaben, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Propylparaben, Butylphenyl Methylpropional.


DR.Bronner's Magic
Organic Shikakai Unscented Soap


DR.Bronner's Magic nestemäinen saippua vartalolle ei kuivata, vaan tuntuu jättävän ihon kivan pehmeäksi. Muuten aika perus. Tuote ansaitsee kolme tähteä hyvästä INCI:stä ja siitä, että se ajaa asiansa.


INCI: Organic White Grape Juice, Organic Sucrose*, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Olive Oil*, Organic Shikakai Powder, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Citric Acid, Tocopherol
* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENT
** None remains after converting oils to fatty acids and glycerin



Max Factor
Wild Shadow Pots #45 Sapphire Rage
★½

Plussaa Wild Shadow Pots saa värin intensiivisyydestä ja siitä, että tämä luomiväri toimii ihan erinomaisesti myös rajauksiin kostutetulla siveltimellä. Iso miinus siitä, että tämä karisee kyllä joka puolelle. Parasta tehdä puuterijarru koko naaman kattavaksi :P Mutta ihan tosissaan kannattaa karistaa ensin siveltimestä ylimääräiset irtohiukkaset ennen luomelle vientiä ;)

Mitä itse sävyyn tulee niin Sapphire Rage on voimakas metallinhohtoinen sininen. Veteen kastetulla siveltimellä saa sähkönsiniset rajaukset. Aluksi kun näin minkä värisen luomivärin olivat laittaneet mun boxiin niin tuli kyllä syvä huokaisu ja harmitus siitä miten jotkut muut olivat saaneet kivoja "normaaleja" sävyjä, kuten kultaista, hopeaa ja valkoista. Kuitenkin mitä enemmän olen tätä tuijotellut niin sitä vakuuttuneempi olen, että hillitysti käytettynä tämä antaa aika kivan säväyksen esim. tummahkoon bilemeikkiin. Kuvassa esimerkkinä viiden minuutin testaus, joten iho ja kulmat on sitten ihan luonnontilassa :)


INCI: Mica, Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Dimethicone, Zinc Stearate, Coco-Caprylate/Caprate, Tin Oxide, Trimethylsiloxysilicate, C12-15 AlkyI Benzoate, Polyethylene, OctyldodecyI Stearoyl Stearate, Hydrogenated Lecithin, Stearic Acid, Aqua, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, +/- [CI 77499, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77007, Cl 77742, Cl 77163, Cl 77891, Cl 75470, Cl 42090, Cl 19140, Cl 77510, Cl 77288]


BOSS
Jour Pour Femme Eau de Parfum ★½

Kevyt sitruksinen kukkaistuoksu, mutta silti täyteläinen ja naisellisen sensuelli. Nyt on sellainen kutina, että tämä voisi hyvinkin olla uusi arkituoksuni :D Harmi vaan, että pullo on hienostuneen tylsä. Olen ihan heikkona kaikkiin erikoisiin hajuvesipulloihin.

Mulla kävi pieni vahinko avatessani hajuvesinäytteen korkkia ja kaadoin yli puolet siitä päälleni ts. hajuvettä valui olkapäästä ranteeseen asti. Huuhdoin kyllä koko käsivarren vedellä, mutta mulla ei ollut aikaa alkaa sitä jynssäilemään vaikka tuoksuinkin aika voimakkaasti. Töihin päästessä hajuvesi ei mielestäni kuitenkaan tuoksunut kädessä enää ja pyysin jopa työkaveriakin nuuhkaisemaan eikä kuulemma haistanut hänkään mitään. Vähän siis epäilyttää tuoksun kesto, sillä olin edellisenä iltana laittanut myös saman tuoksun vartalovoiteen.



BOSS
Jour Pour Femme Bodylotion
 
Mitä tähän voi sanoa, muuta kuin, että tykkään! En yleensä välitä hajustetuista vartalovoiteista ja aina lahjaksi saamistani hajuvesipakkauksistakin mulla jää aika usein se vartalovoide käyttämättä. Tämä on kuitenkin tosi ihana. Erityisesti tykkään tuoksun lisäksi (tuoksusta enemmän ylemmässä arvostelussa) voiteen koostumuksesta, joka levittyy hyvin, mutta ei ole liian löysää tai liian paksua, ei tahmaa ja imeytyy nopeasti, sekä jättää ihon pehmeäksi ja ihanan tuoksuiseksi.


INCI: Aqua (Water), Hydrogenated Polydecene, Propylene Glycol, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Cyclopentasiloxane, Squalane, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Healianthus Annuus Seed Oil / Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carbomer, Tromethamine, Dimethiconol, Methylparaben, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Sorbitan Oleate, Chlorphenesin, O-Cymen-5-Ol, Tetrasodium Edta, BHT, Butylparaben, Sodium Hyaluronate, Polyquaternium-51, Ethylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Limonene, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Isoeugenol, Citral.

 Ihanaa, en malta odottaa lokakuun boxia! ^_^


4 kommenttia :

  1. Onko nämä kaikki siis ihan pieniä purkkeja joita sieltä tulee? En ole koskaan tilannut.

    -S.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, hajuvesi ja saippua on näytteitä, vartalovoide reilu puolet pienempi verratuna normaaliin kokoon, kasvosuihke puolet normaalista koosta ja luomiväri on täysikokoinen.

      Yleensä boxi sisältää ainakin 1-2 näytettä, 1-3 hiukan pienempää tai puolet pienempää tuottetta sekä yhden tai kaksi normaalikokoa. Toki riippuu paljon boxista. Tuotteet vaihtelee markettituotteista selektiivisiin, mutta arvo boxille on silti aina suurempi, kuin mitä boxi maksaa. Boxi on 15,90, joten omasta mielestä boxilla on hyvä hinta-laatusuhde.

      Poista
  2. Kyllä näyttää boxi parantuneen viime keväästä! Postaa vielä pari näitä, niin pitänee tilata uudelleen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkasin kevään boxien sisältöä ja voin vain todeta olevani samaa mieltä sun kanssa :D Mulla on jatkuva tilaus niin eiköhän näitä vielä useampikin tule :)

      Poista