KEVÄINEN SHOPPAILUVIRUS

Tänä keväänä näkyy ihan kauheasti kaikkia herkullisia värejä ja tän pitkän tylsän talven jälkeen huomaan, että mieleni tekee lisäillä kodin sisustuksesta omiin vaatteisiin ja asusteisiin asti jotain väriläiskiä (okei ihan kuten joka kevät). Tästä huolimatta keväinen mieleni suuntasi Kicksiin hakemaan tylsiä peruslakkoja loppuneiden tilalle. En lopulta kuitenkaan ollut ihan niin tylsä kuin olin arvellut, sillä värittömän ja nuden lakan lisäksi mukaan tarttui myös Dependin pinkki hiukan kylmään oranssiin vivahtava piristysruiske.


Moderni hopeinen kaulakoru taas pisti silmään H&M:ssä ja pakkohan se oli ostaa. Ainakin tämä ostos vähän tasapainottaa tätä mun viimeaikaista oranssi/pinkki/keltainen painotteista shoppailua vasta avatussa Itiksen New Yorkerissa, jonka sovtuskoppeihin sain jonottaa tunnin verran...kyllä kokonaisen tunnin verran. Ja kyllä olin ehkä vähän pimee, kun suostuin jonottamaan niin pitkään :P

Viimeinen löytö sattui ihan omista kätköistä nimittäin löysin vaatehuoneesta viime kesän alesta ostamani sulkakorvikset lähes uudenveroisessa kunnossa. Näissä on minusta aivan ihana hempeä korallin sävy.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti